Website vanaf € 500,-

Wilt u een website op maat?

Wilt u een website op maat?

 

Kant-en-klaar, aangepast of perfect op maat

Bent u geïnteresseerd in een webapplicatie van BaRa webservices? Ziet u mogelijkheden om er een toe te spitsen op uw bedrijf of organisatie? Of wilt u dat wij een webapplicatie bouwen die helemaal is ingericht op uw doel? Welke werkwijze u ook verkiest, wij maken graag kennis met uw wensen en behoeften. U profiteert altijd van een gebruiksvriendelijke, eenvoudig te onderhouden webapplicatie die bijdraagt aan het behalen van uw bedrijfsdoel.

Gemak in onderhoud

Hetzij op basis van het aangeleverde design, hetzij op basis van een door ons te ontwikkelen design creëren wij een complete website met ingebouwd CMS. Met de door ons gebruikte systemen (Joomla en/of WordPress) kunt u heel eenvoudig inhoud aanpassen of laten aanpassen. Bovendien zorgt BaRa Webservices ervoor dat zoekmachines als Google uw website razendsnel vinden. Internet is uitgegroeid tot een volwassen medium en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Om de concurrentie voor te blijven en de mogelijkheden van internet voor uw bedrijf maximaal te benutten is het toepassen van de juiste internet strategie van cruciaal belang. BaRa webservices denkt met u mee om uw bedrijf professioneel op internet te profileren en te vermarkten. Of u nu een nieuwe website wilt laten maken of uw bestaande website wil herontwerpen, wij zijn u graag van dienst.

Websites op maat

Wij realiseren functionele en stijlvolle websites met de eindgebruiker (uw klant) als uitgangspunt. Bij ons is webdesign maatwerk, omdat iedere klant uniek is en we onderscheidende websites willen bouwen. De punten die onze aandacht hebben:
  • een eigentijds en professioneel ontwerp in uw huisstijl;
  • intuïtieve navigatie;
  • snelheid;
  • toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid;
  • zoekmachine optimalisatie;
Om te zorgen dat onze websites gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn maken we gebruik van zogeheten webstandaarden. Dit is een verzameling richtlijnen voor het publiceren van webdocumenten, opgesteld door het W3C. Door het toepassen van de webstandaarden is de site gereed voor toekomstige ontwikkelingen en wordt hij bovendien beter gevonden door de zoekmachines.